Velkommen til Rosenvænget

Ældrecentret Rosenvænget ligger i den nordøstlige del af Randers by. Centret ligger meget naturskønt med direkte adgang til grønne områder.

Rosenvænget har 46 boliger fordelt på fire boenheder - to boenheder med hver 11 beboere og to boenheder med hver 12 beboere.

Vi går ofte ture i de mange grønne områder omkring centret. Blandt andet har vi et stisystem, hvor det er oplagt og populært at gå.

Centret har flere hyggeligt indrettede terrasser i tilknytning til boenhederne og en stor og dejlig have med sanseområde, træningsfaciliteter og stier.

Rosenvængets café benyttes både af de borgere, der kommer i aktivitetscenteret, og af pensionister, der bor i det nærområdet. Vores café og aktivitetscenter ligger i forlængelse af hinanden. Aktivitetscentret består af et træningscenter og ergoterapi. Her findes en lang række trænings- og aktivitetstilbud, som varetages af personalet og en række frivillige.

På Rosenvænget har vi en bred vifte af fagligt velkvalificerede medarbejdere, som sørger for den bedst mulige pleje og trivsel. Vi lægger meget vægt på kvalitet i den service, vi tilbyder borgerne, og at alle mødes med respekt, omsorg, ligeværdighed og forståelse.

Vi arbejder ud fra værdierne ordentlighed, ligeværdighed, forskellighed, udvikling, frihed og åbenhed.

Vi mener, at følelsen af at høre hjemme er et vigtigt udgangspunkt for glæde og kvalitet.