Velkommen til Rosenvænget

Center Rosenvænget ligger i nordøstlige del af Randers by, på P. Knudsens Vej. Det ligger meget naturskønt med direkte adgang til grønne områder og nær Skovbakken.

På centret har vi en bred vifte af faglige velkvalificerede medarbejdere, som sørger for den bedst mulige pleje og trivsel ved at følge nogle af Randers Kommunes værdier om ordentlighed, ligeværdighed, forskellighed, udvikling, frihed og åbenhed.

Rosenvænget er et godt sted at være, både som borger og personale. Vi lægger meget vægt på kvalitet i den service vi tilbyder borgerne, og at alle mødes med respekt, omsorg, ligeværdighed og forståelse.

Følelsen af at høre hjemme er et vigtigt udgangspunkt for glæde og skabelse af kvalitet. Her har du mulighed for at deltage i de mange aktiviteter der dagligt foregår rundt i huset.

Cafeen er omdrejningspunkt for mange gode arrangementer. Det kan eksempelvis være koncerter, fællessang, teater, foredrag m.m. Man behøver ikke bo på Rosenvænget for at deltage, alle er velkommen. Døren er altid åben - så kig forbi os til en kop kaffe i caféen eller deltag i nogle af vores arrangementer.